Grissini de parmezan și piper crăpat
Parmezan și Cracked Grissini piper ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă caldă, albuș de ou, drojdie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sare și piper Grissini, Coacerea pâinii: unt rumenit și Grissini parmezan, și Pâine De Ardei Crăpată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în 1 cană de apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 2 3/4 căni de făină și sare în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor 2 degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Puneți aluatul în jos. Acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; rulați într-un dreptunghi de 12 x 8 inci.
Combinați 1 linguriță de apă și albuș de ou, amestecând cu un tel; periați uniform peste aluat.
Presărați aluatul cu brânză și piper. Acoperiți ușor aluatul cu spray de gătit; acoperiți cu folie de plastic. Apăsați ușor toppingurile în aluat; îndepărtați folia de plastic.
Presărați fiecare dintre cele 2 foi de copt cu 1 linguriță de făină de porumb.
Tăiați aluatul pe jumătate pe lungime pentru a forma 2 (12 x 4 inci) dreptunghiuri.
Tăiați fiecare dintre dreptunghiuri în cruce în benzi de 12 (1 inch).
Lucrând cu 1 bandă la un moment dat (acoperiți benzile rămase pentru a preveni uscarea), rulați ușor fiecare bandă într-un buștean. Ținând capetele buștenului între arătător și degetul mare al fiecărei mâini, trageți ușor buștenul într-o frânghie de 14 inci, scuturându-l ușor în sus și în jos în timp ce trageți. (De asemenea, puteți rula fiecare bandă într-o frânghie de 14 inci pe o suprafață ușor făinată.)
Așezați frânghia pe o tigaie pregătită, curbându-se într-o serie de forme, astfel încât frânghia să se potrivească tigaie.
Repetați procedura cu benzile rămase, așezând 12 pe fiecare tigaie. Înveliți ușor frânghiile cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 20 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 45
Descoperiți aluatul; coaceți la 450 timp de 6 minute cu 1 tigaie pe raftul inferior și 1 tigaie pe al doilea raft de sus. Rotiți tigăile; coaceți încă 6 minute sau până se rumenesc.
Scoateți grisinele din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.