Grisoare cu tijă și mulinetă
Grisoarele cu tije și mulinete ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 225 de calorii , 1 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 72 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână unt, parmezan, semințe de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Grisoarele învelite în slănină , Mâncarea naturală pentru bebeluși: Grisoare cu conopidă și Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi .
Instrucțiuni
Separați aluatul în rulouri; pune șase deoparte. Desfășurați rolele rămase; răsuciți fiecare pentru a forma un 14-in. frânghie.
Așezați frânghiile la 4 inchi una de alta pe foi de copt neunsate pentru tije.
Pentru mulinete, așezați o rolă spiralată la 1-1/2 inch de capătul tijei, cu capătul spiralat atingând tija. Ciupiți tija și mulineta de aluat împreună pentru a sigila.
Combinați untul și sarea de usturoi; ungeti peste aluat.
Se presara cu parmezan si seminte de susan.
Coaceți la 375° timp de 12-14 minute sau până când se rumenesc. Se răcește ușor; scoateți cu grijă din tigăi.