Gratin De Nap

Gratin De Nap
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Gratinul de nap ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 293 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați cayenne rotunjite, parmigiano-reggiano, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Gratin De Nap, Gratin De Nap, și Gratin De Nap pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți untul într-o tigaie grea de 12 inci rezistentă la cuptor, apoi răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Feliați napii subțiri de hârtie cu feliator, apoi aranjați o treime din felii, suprapunându-se bine, în tigaie, păstrând feliile rămase acoperite cu prosoape de hârtie umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se presară cu aproximativ o treime din cimbru, sărat, sare kosher și cayenne. Faceți încă 2 straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Gatiti, acoperit, la foc mediu pana cand partea inferioara se rumeneste, aproximativ 10 minute.
6
Adăugați smântână și gătiți, acoperit, până când centrul este fraged, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
7
Se presară uniform cu brânză, apoi se coace, neacoperit, până devine auriu și clocotește, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate3
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista