Granita De Fenicul De Mere
Măr fenicul Granitan este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 70 de calorii. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, semințe de fenicul, zahăr granulat superfin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Încercați Placinta Cu Mere Granita, Placinta Cu Mere Granita, și Granita De Tarhon De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se macină fin semințele de fenicul într-o râșniță electrică de cafea/condimente sau cu un mortar și pistil, apoi se amestecă împreună cu cidru și zahăr până se dizolvă zahărul.
Se toarnă amestecul printr - o sită fină într-o tigaie de copt de 8 până la 9 inci, aruncând solidele.
Congelați, amestecând și zdrobind bulgări cu o furculiță la fiecare 30 de minute, până când sunt înghețate uniform, aproximativ 2 ore în total. Răzuiți cu o furculiță pentru a ușura textura, zdrobind orice bulgări.
Serviți imediat sau congelați, acoperit, până la 3 zile (rescrape pentru a ușura din nou textura, dacă este necesar).