Grands! Cizmarul cu fructe de la calibru ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 299 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, piersici, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cizmar de fructe (pentru 2), Cizmar De Fructe, și Orice Plăcintă Cu Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mediu, aruncați piersici și pere cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
În cratița antiaderentă de 4 litri, încălziți 1/2 cană de zahăr, apa, amidonul de porumb și 1/4 linguriță de scorțișoară până la fierbere la foc mediu. Se amestecă piersicile și perele. Gatiti pana cand este fierbinte si clocotit, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Scorțișoară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Pere
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați căpșuni; gatiti si amestecati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
4
Se toarnă în vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Acoperiți pentru a vă menține fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
5
Într-un castron mic, puneți untul topit. Într-un alt castron mic, amestecați 2/3 cană de zahăr și restul de 1/4 linguriță de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Separați aluatul în 8 biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Aluat
7
Tăiați fiecare biscuit în sferturi. Rotiți ușor fiecare bucată de biscuiți în unt topit, apoi în amestec de zahăr pentru a acoperi. Aranjați bucățile de biscuiți cu fața în jos pe amestecul de fructe fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Unt
Fructe
Zahăr
Rola
8
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când bucățile de biscuiți sunt maro auriu și fundul nu mai este aluat. Se răcește cu cel puțin 20 de minute înainte de servire.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.