Graham Crackers
Biscuiții Graham ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 60 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină, bicarbonat de sodiu, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 10%. Încercați Biscuiți Graham: biscuiții Graham nu trebuie să fie pătrați, Graham Crackers, și Graham Crackers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, cremă împreună scurtarea și zahărul brun. Se amestecă vanilia.
Combinați făina integrală de grâu, făina universală, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecați în amestecul cremos alternativ cu laptele. Acoperiți și răciți aluatul până când este ferm.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri. Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul la o grosime de 1/8 inch.
Așezați 1/2 inch pe foile de prăjituri pregătite.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit sau până când sunt crocante. Marginile vor fi maro auriu.
Scoateți din foaia de copt pentru a se răci pe rafturile de sârmă.