Glazură Cremoasă De Caramel-Mere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați glazura cremoasă de Caramel-mere. Această rețetă servește 6. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de suc de mere, bucăți de caramel, băț de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Brioșe cu condimente de dovleac cu mere de Caramel cu glazură de Caramel sărată, Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de Caramel de cidru de mere, și Tort de mere cu glazură de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți sucul de mere și bățul de scorțișoară într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gătiți până când lichidul este redus la 1/2 cană, aproximativ 10 minute. Aruncați bățul de scorțișoară.
Reduceți căldura la mediu; adăugați bucăți de caramel, jumătate la un moment dat, amestecând după fiecare adăugare până când caramelele sunt topite. Se amestecă smântâna; păstrați cald până este gata de servit.
Transferați într-un vas de servire; serviți cald cu mere și găuri de gogoși pentru scufundare. Glazura poate fi, de asemenea, spooned peste înghețată. Dacă doriți, presărați cu toppinguri. (Glazură caldă în cuptorul cu microunde dacă amestecul devine prea gros.)