german Schwenkbraten
Schwenkbraten german necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru 1,07 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 156 de calorii , 9 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Această rețetă este plăcută de 444 de bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită ardei cayenne, pudră de curry, ceapă și boabe de ienupăr. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 61% . Acest scor este solid. Clătite cu banane cu Nutella în stil german , chiftele cu carne germană Frikadellen și glazura pentru prăjitură cu ciocolată germană sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți felii de ceapă într-un castron. Folosește o lingură mare pentru a presa ușor cepele până când își eliberează o parte din sucul.
Combinați uleiul, usturoiul, boabele de ienupăr, muștarul, cimbru, oregano, boia de ardei, pudra de curry, ardeiul cayenne și piper negru cu ceapa și amestecați pentru a se combina.
Aranjați fripturile într-o tavă mare de copt.
Se toarnă marinada uniform peste carnea de porc. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 24 de ore.
Scoateți carnea de porc din marinată și lăsați-o să ajungă la temperatura camerei în timp ce preîncălziți grătarul. Înfășurați cepele separat cu folie pentru a crea o pungă. Aruncați marinata.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Fripturile de porc și ceapa la grătar până când carnea de porc nu mai este roz în centru, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.