german Schwenkbraten

german Schwenkbraten
Schwenkbraten german necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru 1,07 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 156 de calorii , 9 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Această rețetă este plăcută de 444 de bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită ardei cayenne, pudră de curry, ceapă și boabe de ienupăr. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 61% . Acest scor este solid. Clătite cu banane cu Nutella în stil german , chiftele cu carne germană Frikadellen și glazura pentru prăjitură cu ciocolată germană sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți felii de ceapă într-un castron. Folosește o lingură mare pentru a presa ușor cepele până când își eliberează o parte din sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Shaohsing Sau Vin De Orez ChinezescShaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Combinați uleiul, usturoiul, boabele de ienupăr, muștarul, cimbru, oregano, boia de ardei, pudra de curry, ardeiul cayenne și piper negru cu ceapa și amestecați pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Aranjați fripturile într-o tavă mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
4
Se toarnă marinada uniform peste carnea de porc. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Scoateți carnea de porc din marinată și lăsați-o să ajungă la temperatura camerei în timp ce preîncălziți grătarul. Înfășurați cepele separat cu folie pentru a crea o pungă. Aruncați marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Fripturile de porc și ceapa la grătar până când carnea de porc nu mai este roz în centru, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista