Germană Zwiebelkuchen (Plăcintă Cu Ceapă)

Germană Zwiebelkuchen (Plăcintă Cu Ceapă)
Rețeta germană zwiebelkuchen (plăcintă cu ceapă) ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 2 ore. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 264 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de slănină, ceapă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Germană Zwiebelkuchen (Plăcintă Cu Ceapă), Zwiebelkuchen (Tort De Ceapă), și Duminică Brunch: Zwiebelkuchen.

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana poate fi asociată cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista