Geoduck și salată de ciuperci
Geoduck și salata de ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 59 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați salata romaine, sosul fierbinte, Scoica geoduck și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 1 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 60%. Încercați Latkes de ciuperci Porcini cu salată de ciuperci și "cremă"de arpagic, Ciuperci Și Salată, și Salată De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a găti geoducul, scoateți sifonul (partea gâtului) din coajă. Aduceți o oală medie cu apă sărată la fierbere, adăugați geoduckul și gătiți timp de aproximativ 20 de secunde. Scufundați imediat în apă cu gheață.
Scurgeți și îndepărtați pielea exterioară și aruncați-o.
Tăiați pe jumătate pe lungime și tăiați subțire pe o părtinire (cu cât este mai subțire, cu atât mai bine, deoarece va Marina și va ridica mai multă aromă). Într-un castron din oțel inoxidabil amestecați împreună geoducul pregătit, ceapa și ciupercile. Se acoperă și se lasă deoparte la frigider pentru aproximativ 20 de minute.
Într-un castron mic adăugați uleiul, oțetul de vin de orez și muștarul și combinați bine. Reglați condimentele cu sare și piper, după gust. În acest moment adăugați cu atenție sosul fierbinte după bunul plac. (Amintiți-vă cu cât adăugați mai mult, cu atât devine mai fierbinte.) Pentru a termina, adăugați puțin pansament la salata geoduck și lăsați la marinat încă 20 de minute la frigider.
Aruncați salata romaine tocată, arpagic, cilantro și mango într-un bol de servire și acoperiți cu salata geoduck.