Gatiti cartea: verdeață Collard cu ardei iute Poblano și Chorizo

Gatiti cartea: verdeață Collard cu ardei iute Poblano și Chorizo
Rețeta gătește cartea: verdele Collard cu ardei iute Poblano și Chorizo ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 373 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, chorizo, verdeață și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Verdeață Collard cu Guanciale și ardei iute, Chorizo-ardei iute Poblano umpluți cu Escabeche dulce-acrișor, și Gatiti cartea: Broccoli Rabe cu ardei iute si usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă uleiul într-o tigaie de 12 inci sau se sotează tigaia și se pune la foc mare, iar când strălucește, se adaugă chorizo. Gatiti, tocand carnatul (proaspat) cu spatele unei linguri, pana cand carnatul a facut cea mai mare parte a grasimii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați poblanos și continuați să gătiți până când s-au înmuiat ușor și chorizo este gătit, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
3
Adăugați usturoiul, jumătate din gulere, sarea și 2 linguri de apă în tigaie. Gatiti, intorcand colardele cu clesti si adaugand mai multe verdeturi pe masura ce cele din tigaie se ofilesc, pana cand toate colardele sunt in tigaie. Continuați să gătiți până când colardele s-au înmuiat și au devenit verde închis, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
VerziiVerzii
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Adăugați oțetul și continuați să gătiți gulerele, întorcându-le ocazional, până când oțetul s-a evaporat complet și tigaia este uscată, încă aproximativ 3 minute. Condimentați după gust cu sare, dacă este necesar, și împărțiți colardele, poblanos și chorizo între 4 farfurii calde de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista