Gatiti cartea: verdeață Collard cu ardei iute Poblano și Chorizo
Rețeta gătește cartea: verdele Collard cu ardei iute Poblano și Chorizo ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 373 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, chorizo, verdeață și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Verdeață Collard cu Guanciale și ardei iute, Chorizo-ardei iute Poblano umpluți cu Escabeche dulce-acrișor, și Gatiti cartea: Broccoli Rabe cu ardei iute si usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă uleiul într-o tigaie de 12 inci sau se sotează tigaia și se pune la foc mare, iar când strălucește, se adaugă chorizo. Gatiti, tocand carnatul (proaspat) cu spatele unei linguri, pana cand carnatul a facut cea mai mare parte a grasimii, aproximativ 2 minute.
Adăugați poblanos și continuați să gătiți până când s-au înmuiat ușor și chorizo este gătit, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul, jumătate din gulere, sarea și 2 linguri de apă în tigaie. Gatiti, intorcand colardele cu clesti si adaugand mai multe verdeturi pe masura ce cele din tigaie se ofilesc, pana cand toate colardele sunt in tigaie. Continuați să gătiți până când colardele s-au înmuiat și au devenit verde închis, aproximativ 6 minute.
Adăugați oțetul și continuați să gătiți gulerele, întorcându-le ocazional, până când oțetul s-a evaporat complet și tigaia este uscată, încă aproximativ 3 minute. Condimentați după gust cu sare, dacă este necesar, și împărțiți colardele, poblanos și chorizo între 4 farfurii calde de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Von câștigătoare câștigurile Riesling cu un 4 din 5 rating stele pare ca un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Von Câștiguri Câștigătoare Riesling]()
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.