Gatiti cartea: salata calda de sparanghel si cartofi noi

Gatiti cartea: salata calda de sparanghel si cartofi noi
Gatiti cartea: salata calda de sparanghel si cartofi noi este o fără gluten garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 247 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de inimi de 2 salate boston, linguri de unt, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Gatiti cartea: salata de sparanghel alb, Gatiti cartea: sparanghel cu unt si soia, și Gatiti Cartea: o tarta de sparanghel si tarhon.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii în apă ușor sărată doar pentru a acoperi, cu menta, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2
Scurgeți peste o altă tigaie sau castron, păstrați apa deocamdată și întoarceți cartofii în tigaie cu untul. Se amestecă împreună, se acoperă și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Pentru sos, luați o cratiță spațioasă și superficială, din oțel inoxidabil sau emailată și stoarceți sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați 6 linguri de apă de gătit a cartofului și zahărul, apoi fierbeți acest amestec până se reduce la jumătate. Acum încorporați încet untul, câte o bucată, amestecând peste un fir de căldură până când este limpede și omogen (acesta este în esență un sos ușor de unt). Se condimentează cu piper. Din nou, păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt BătutUnt Bătut
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Curățați vârfurile de sparanghel chiar sub mugur și feliați-le pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Adăugați într-o tigaie cu apă clocotită bine sărată și fierbeți rapid timp de aproximativ 1 până la 2 minute (mâncați una pentru a vedea dacă sunt gătite; ar trebui să fie doar fragede, nu aproape crude), apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Feliați cartofii calzi și adăugați-i, împreună cu sparanghelul, în sosul de unt. Întoarceți-le ușor prin sos cu arpagic, până când toate sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Aranjați frunzele de salată pe patru farfurii și împărțiți sparanghelul și cartofii între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
9
Presărați-le cu sare de mare Maldon și radeți judicios oul. Împrăștiați generos peste crenguțe de chervil, care nu sunt acolo doar pentru a arăta frumos; aroma lor slabă de anason este foarte plăcută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
ChervilChervil
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista