Gammon glazurat cu sos de pătrunjel și cidru

Gammon glazurat cu sos de pătrunjel și cidru
Gammon glazurat cu sos de pătrunjel și cidru necesită aproximativ 6 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 1715 calorii, 50g de proteine, și 153G de grăsime fiecare. Pentru $5.98 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 126 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de cuișoare, marmeladă de whisky tăiată fin, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 82%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caise & Mere Glazurate Gammon, Slow Cooker Cider a tras carne de porc cu sos de grătar de cidru, și Napi glazurați cu Scallions și pătrunjel.

Instrucțiuni

1
În loc să înmuiați șunca peste noapte pentru a scăpa de excesul de sare, urmați metoda mea scurtă.Se cântărește articulația și se calculează timpul de braconaj, permițând 25 de minute pentru fiecare 450g/1lb și se pune articulația într-o tigaie foarte mare. Se acoperă cu apă rece și se aduce la fierbere, apoi se scurge toată apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă 600 ml/1 halbă de cidru în tigaie și apoi se toarnă suficientă apă rece pentru a acoperi îmbinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa, morcovii, frunzele de dafin, tulpinile de pătrunjel, cuișoarele și boabele de piper. Aduceți încet la fierbere, reduceți focul, apoi acoperiți și fierbeți foarte ușor pentru timpul calculat. Lăsați îmbinarea să se răcească în stoc (peste noapte este ideală).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Preîncălziți cuptorul la 180C/ gaz 4/ventilator 160C. ridicați îmbinarea din stoc, apoi strecurați stocul și măsurați 500ml / -8°l oz. Îndepărtați coaja de pe articulație și marcați grăsimea într-un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Puneți îmbinarea într-o formă grea de prăjire (dacă este wibblywobbly, sprijiniți-o cu un teanc de folie scrunched-up), turnați peste cidrul rămas și fierbeți la cuptor timp de 45 de minute până la 1 oră, ungând frecvent până când începe să se rumenească. Dacă tigaia devine uscată, stropiți cu cidru sau apă pentru a acoperi fundul cositorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Între timp, începeți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Puneți laptele, tulpinile de pătrunjel și frunzele de dafin într-o cratiță, aduceți la fierbere și lăsați la infuzat cât timp aveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Scoateți îmbinarea din cuptor și ridicați temperatura la 200C/gaz 6/ventilator 180C.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Puneți jumătățile portocalii în jurul articulației. Topiți marmelada, periați-o cu generozitate pe tot gammonul și portocalele, apoi reveniți la cuptor timp de 10 minute pentru a glazura. Ridicați gammonul și portocalele pe un vas de servit, acoperiți și păstrați cald în timp ce terminați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
GammonGammon
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Presărați făina în forma de prăjire și răzuiți și amestecați pentru a se amesteca cu sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
11
Așezați pe plită și gătiți câteva minute, amestecând, pentru a găti făina.Se toarnă treptat stocul măsurat și se bate bine. Acum adăugați laptele infuzat strecurat și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 10 minute. Se strecoară într-o cratiță curată, Se amestecă frunzele de pătrunjel tocat și smântâna, apoi se încălzește ușor și se verifică condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Se toarnă într-un ulcior cald și se servește cu îmbinarea.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista