Galette des Rois

Galette des Rois
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Galette des Rois. Această rețetă servește 16 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 223 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. 238 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți extract de vanillan, fasole de rinichi, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Galette des rois, Vegan Galette des Rois, și Casă Galette des Rois.

Instrucțiuni

1
Așezați pasta de migdale într-un robot de bucătărie sau blender cu aproximativ jumătate din zahăr și procesați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați untul și zahărul rămas folosind și procesați până se omogenizează, apoi amestecați în 1 ou, extract de vanilie, extract de migdale, făină și sare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți o foaie de copt sau o linie cu hârtie pergament și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Întindeți o foaie de patiserie cu puf într-un pătrat de 11 inci. Păstrați patiseria la rece, nu frământați și nu vă întindeți. Folosiți o farfurie mare de plăcintă, o tigaie pentru tort sau o tigaie pentru a urmări un cerc de 11 inci pe aluat folosind vârful unui cuțit mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați cercul de patiserie pe foaia de copt pregătită. Repetați cu a doua foaie de patiserie. Refrigerați ambele foi.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Movați umplutura de migdale pe centrul patiseriei care se află pe foaia de copt. Lăsați aproximativ 1 margine de 1/2 inch la margini. Apăsați fasolea sau feve în jos în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Așezați a doua foaie de patiserie deasupra și apăsați marginile pentru a sigila. Bateți oul rămas cu o furculiță și periați ușor pe partea superioară a galetei. Folosiți un cuțit pentru a face un model încrucișat în spălarea ouălor, apoi înțepați câteva fante mici în partea de sus pentru a ventila aburul în timp ce coaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit. Nu deschideți cuptorul până la expirarea timpului, deoarece patiseria nu va sufla complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Scoateți din cuptor și praful cu zahărul cofetarilor. Reveniți la cuptor și gătiți încă 12 până la 15 minute sau până când partea de sus este un maro auriu profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Transferați într-un suport de sârmă pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
11
Așezați ușor o coroană de hârtie aurie deasupra tortului. Aceasta va fi folosită pentru a încununa persoana care găsește fasolea sau Feva.
12
Serviți cald sau rece. Asigurați-vă că spuneți tuturor despre fasole au feve.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista