Gătește cartea: tortul de nucă de cocos al bunicii Stevens

Gătește cartea: tortul de nucă de cocos al bunicii Stevens
Gatiti cartea: tortul de nucă de cocos al bunicii Stevens ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 473 calorii. Această rețetă servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, siropul de porumb, vanilia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 57 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Coconut Bebinca, Gatiti cartea: orez de cocos cu variante, și Gatiti cartea: salata de varza cu nuca de cocos prajita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu două zile înainte de servire, faceți umplutura: într-un castron mare, amestecați împreună smântâna, zahărul și cea mai mare parte a nucii de cocos. (Salvați un pic pentru stropirea deasupra la sfârșit.) Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Cu o zi înainte de servire, faceți tortul: Preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Unt două tigăi de tort de 8 x 2 inci, tapetați cu hârtie pergament sau ceară, unt din nou și dați deoparte. într-un castron mediu, cernem făina, praful de copt și sarea împreună și lăsăm deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Așezați untul într-un alt castron și bateți până când este ușor și pufos cu un mixer electric, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați zahărul puțin câte puțin, bătând după fiecare adăugare. reduceți viteza mixerului la minim, adăugați vanilia, apoi zeama și bateți din nou la viteză mare timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
6
Împărțiți aluatul între cele două tigăi și atingeți blatul pentru a îndepărta bulele de aer.
7
Coaceți până când tortul este ușor rumenit și ferm la atingere, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Scoateți, răciți complet pe un suport, apoi întoarceți fiecare strat pe plăci. Împărțiți fiecare orizontal în două straturi egale.
9
Puneți deoparte 1 cană de umplutură. Folosiți restul pentru a" construi " tortul cu patru straturi.
10
Întindeți un strat subțire de umplutură sub primul strat, astfel încât tortul să nu se lipească de farfurie. Apoi întindeți un strat de umplutură pe partea superioară a primului strat și adăugați al doilea strat. repetați până când au fost asamblate patru straturi (aceasta este ca stivuirea cărămizilor cu un strat de mortar între ele). Acoperiți partea superioară cu doar un strat subțire de umplutură, deoarece se va adăuga glazură. Acoperiți ușor tortul neînghețat și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
11
Pentru a face glazura de șapte Minute: cu un mixer portabil, bateți împreună albușurile, zahărul, sarea, apa și siropul de porumb în vârful unui cazan dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Se pune peste apă clocotită și se bate până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
13
Se ia de pe foc și se adaugă vanilia. continuați să bateți până când se formează vârfuri rigide și părțile laterale ale blatului cazanului dublu sunt reci. (Notă: Acest lucru poate dura mai mult de 7 minute!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
14
Chiar înainte de servire, amestecați umplutura rezervată cu glazura de șapte Minute și înghețați întregul tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Vermut StropitorVermut Stropitor
15
Presărați blatul cu nuca de cocos rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista