Găini De Vânat Cu Oțet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile de vânat cu oțet. Această rețetă servește 2 și costă 4,91 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 81G de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1197 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de țelină, făină, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Găini De Vânat Prăjite, Găini De Vânat Din Cornish, și Găini De Vânat La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsând pielea intactă tăiați păsările de orice grăsime evidentă. Condimentați-le generos pe toate părțile cu sare și piper; în interior și în exterior. Legați picioarele împreună cu sfoară și puneți aripile sub.
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez suficient de mare pentru a ține ambele păsări.
Adăugați morcovul, ceapa și țelina și gătiți, amestecând ocazional până se înmoaie; aproximativ 6 minute. Condimentați ușor amestecul și adăugați ierburile, zahărul și ambele oțeturi. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți aproximativ 5 minute.
Așezați păsările în oală cu pieptul în sus.
Adăugați suficientă apă pentru a le acoperi abia.
Așezați capacul pe oală și fierbeți până la fiert; aproximativ 25 de minute. Opriți focul și lăsați păsările să se odihnească în lichidul de gătit în timp ce faceți sosul.Între timp topiți untul într-o cratiță mică.
Adăugați făina și gătiți, amestecând timp de 1 minut. Se amestecă treptat bulionul de pui și se fierbe la foc mic până se omogenizează și se îngroașă; aproximativ 3 minute. În adaosuri mici se adaugă până la aproximativ o ceașcă de lichid de braconaj din cuptorul olandez.
Adăugați suficient lichid pentru a subția sosul la consistența dorită; folosește-ți judecata. Creșteți căldura la fierbere. Opriți focul și condimentați cu sare și piper.
Scoateți puiul din lichidul de braconaj.
Lăsați-le să se scurgă bine pe un raft și apoi mutați-le într-un platou cald de servire. Puneți sosul peste păsări pentru a glazura pielea.
Garnisiți cu mai multe ierburi proaspete.