Găini Cornish cu unt de ierburi

Găini Cornish cu unt de ierburi
Găinile Cornish cu unt de plante este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 1063 calorii, 77g de proteine, și 81G de grăsime pe porție. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, cimbru, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Găini De Vânat Cornish Prăjite Cu Ierburi, Găini De Vânat Cornish Prăjite Cu Ierburi, și Găini Cornish Prăjite Umplute Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți păsările și uscați-le.
2
Presărați cavitatea fiecărei păsări cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
3
Procesați la o pastă untul, pătrunjelul, arpagicul, rozmarinul, cimbru și salvie proaspătă într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Separați cu grijă pielea de pieptul fiecărei păsări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă
RozmarinRozmarin
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
ArpagicArpagic
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Întindeți aproximativ 2 linguri de unt de plante între pielea și sânul fiecărei păsări. Neteziți pielea în loc și strângeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Frecați uleiul peste păsări și presărați sare și piper. În cele din urmă, frecați Salvia uscată uniform peste fiecare pasăre și puneți-o într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Salvie UscatăSalvie Uscată
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Prăjiți timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 177°.continuați să prăjiți până când sucurile se limpezesc atunci când cea mai groasă parte a coapsei este străpunsă, încă aproximativ 40 de minute. Ungeți frecvent cu sucurile de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Serviți imediat.
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista