Fulgi De Ovăz Cookie Cotlet De Porc
Fulgi de ovăz Cookie cotlet de porc necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 435 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți muștar măcinat cu piatră, pesmet panko, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Fulgi De Ovăz Cookie Crema Ciocolata Chip Cookie Sandwich-Uri, Curățați Mâncarea De Ovăz Cookie Overnight Overnight Overnight, și Cina De Cotlet De Porc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Condimentează carnea de porc pe 1 parte cu sare și piper, după gust. Într-o tigaie mare cu fund greu, la foc mare, adăugați uleiul de struguri și încălziți până aproape de fumat.
Adăugați Cotletele de porc, asezonate cu fața în jos. Căutați cotletele până se rumenesc, 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți cotletele din tigaie într-o tavă de foi sau o tigaie de prăjire.
În procesor de alimente, zdrobi cookie-urile până când acestea seamănă cu pesmet, nu un praf. Într-un castron mediu, amestecați manual, untul, panko, ierburile, curry și prăjiturile până când amestecul seamănă cu o crustă bine amestecată.
Combinați muștarul și jeleul într-un bol mic. Înveliți uniform partea superioară a fiecărui cotlet de porc cu amestecul de muștar, apoi acoperiți cu amestec de prăjituri.
Prăjiți cotletele până la fiert, aproximativ 15 minute.
Scoateți cotletele din cuptor pe un platou de servire și garnisiți cu arpagic.
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.