Fudge La Cuptor
Fudge la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 186 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 58 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Fudge La Cuptor, Budincă De Fudge La Cuptor, și Fudge Delicios La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Într-un castron mare, cernem împreună zahărul, făina și cacao.
Adăugați unt topit, vanilie și nuci pecan.
Se toarnă amestecul în tava de copt de 8x12 inci.
Tapetați o tigaie cu un prosop de bucătărie umed.
Așezați vasul de copt pe prosop, în interiorul tăvii de prăjire și așezați tigaia de prăjire pe suportul cuptorului. Umpleți tigaia cu apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului de copt.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când este ferm.