Fudge dublu de ciocolată
Double Chocolate Fudge ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Pentru 21 de cenți per porție , obțineți un desert care servește 100. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 100 de calorii . Această rețetă este pe placul a 9 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați sare, lapte evaporat, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Încercați Double Ka Meetha - Cum să faceți Hyderabadi Double Ka Meetha - Ramadan , plăcintă din șifon cu dovleac cu crustă dublă de ciocolată și biscuiți giganți de ciocolată dublă Bad Boy" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați un 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tigaie cu folie. Se unge cu folie cu 1-1/2 lingurite de unt; puse deoparte.
Într-o cratiță mare, combina zahărul, laptele, sarea și untul rămas. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se dizolva zaharul. Se aduce la fierbere rapid; se fierbe 5 minute, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă crema de marshmallow până se topește. Se amestecă chipsurile și ciocolata dulce germană până se topește.
Adăugați nuci dacă doriți; amestecati bine.
Se toarnă în tava pregătită. Dați la frigider peste noapte sau până când sunt fermi.
Folosind folie, scoateți fudge-ul din tigaie; desprindeți cu grijă folia.
Tăiați în 1 inch. pătrate. A se păstra la frigider.