Frittata De Ceapă Caramelizată
Nevoie de un fără gluten morn meal? Frittata de ceapă caramelizată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, piper, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Frittata De Ceapă Caramelizată, Ciuperci caramelizate și Frittata de ceapă, și Ceapă Caramelizată Bacon Frittata.
Instrucțiuni
Puneți cartoful și 3 linguri de apă într-un castron mic pentru microunde. Acoperiți cu folie de plastic și aerisiți. Cuptor cu microunde la 4 minute sau până la licitație, amestecând o dată. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional. Descoperiți și gătiți 10 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent. În timp ce ceapa gătește, adăugați 1/3 cană de apă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica ceapa să se lipească de tigaie. Se amestecă cartoful, Salvia, sarea și piperul. Lingură într-un castron mediu; se răcește ușor.
Combinați 3 linguri de brânză, lapte, albușuri de ou și ouă într-un castron mic; amestecați cu un bici.
Adăugați amestecul de ou în amestecul de cartofi; se amestecă bine.
Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie; recoatați tigaia cu spray de gătit.
Se toarnă amestecul de cartofi în tigaie. Gatiti la foc mediu 7 minute sau pana cand partea de jos a frittata este rumenita si partea de sus este aproape setata.
Wrap mâner de tigaie cu folie.
Presărați restul de 1 lingură de brânză peste frittata. Se fierbe 5 minute sau până se topește brânza și se fixează blatul.