Frittata De Anghinare
Frittata de anghinare ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 164 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare marinate, ouă, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 21%. Rețete similare includ Frittata De Anghinare, Întotdeauna o frittata de anghinare de succes, și Frittata De Anghinare Și Ardei Roșu.
Instrucțiuni
Scurgeți inimile de anghinare, rezervând 2 linguri de marinată; aruncați marinada rămasă. Tăiați grosolan inimile de anghinare. Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare, amestecați frecvent ceapa și usturoiul în marinada rezervată până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Între timp, într-un castron mare, amestecați împreună ouă, pesmet, sos fierbinte, sare, piper, oregano și brânză cheddar. Se amestecă anghinare.
Se toarnă uniform în tigaie cu amestec de ceapă.
Presărați parmezan deasupra.
Transferați tigaia într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 și coaceți până când centrul de frittata este setat și blatul este ușor rumenit, aproximativ 30 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei; tăiat în 12 pene.