Friptură la grătar și ceapă verde

Friptură la grătar și ceapă verde
Friptura la grătar și ceapa verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,23 USD pe porție. O porție conține 391 calorii, 24g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați friptură de flanc de vită, coriandru, portocaliu buric și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până Orange buric ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Portocale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 24 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Friptură Asiatică Cu Fustă La Grătar Și Ceapă Verde Carbonizată, Friptură Cu Ochi De Coastă La Grătar Și Ceapă Roșie, și Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați toate, cu excepția a 1 inch din blatul verde din fiecare ceapă; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2
Așezați ceapa într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Adăugați friptură și 1/2 cană fiecare din sucul de portocale și pansament; sigilați punga. Se da la frigider 4 ore sau peste noapte pentru a se marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți friptura și ceapa din marinată; aruncați punga și marinada. Friptură la grătar și ceapă 15 min. sau până când friptura este gătită până la coacere medie (160F) și ceapa este fragedă, întorcându-se ocazional. Între timp, combinați restul de 1/4 cană de pansament, 1/2 cană de suc de portocale și portocala tocată în cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Se ia de pe foc; se amestecă coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
7
Tăiați friptura peste Bob în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Serviți friptura și ceapa cu sosul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 24 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista