Friptură Italiană De Casă

Friptură Italiană De Casă
Reteta de casă Friptură Italiană oală ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul 2 ore și 20 de minute. Acest curs principal are 291 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de amestec de supă de ceapă, condimente, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, O oală ziti coapte cu cârnați italieni + VIDEO, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați făina în punga cuptorului; agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se pune într-un 13-in. x 9-in. tava de copt; adăugați friptura. Într-un castron mic, combinați apa, supa de roșii, amestecul de supă, condimentele italiene și usturoiul; se toarnă în punga cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Supă De RoșiiSupă De Roșii
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Taie șase 1/2-in. fante în partea de sus a sac; aproape cu cravată furnizate.
4
Coaceți la 325 de ore timp de 2 până la 2-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Îndepărtați friptura pe un platou de servire și păstrați-o caldă.
6
Transferați sucurile de gătit într-o cratiță mică; grăsime degresată. Aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; amestecați în sucurile de gătit. Reveniți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă. Feliați friptura; serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Revista