Bulgogi friptură de flanc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $3.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 344 calorii. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, ceapă verde, sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Friptură în stil Bulgogi cu kimchi Slaw și cartofi prăjiți Tempura, Bulgogi Jungol (Supă Coreeană Bulgogi), și Friptură De Flanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 8 ingrediente într-un 2-gal. pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați friptură. Sigilați punga și răciți 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
2
Scoateți friptura din marinadă, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Friptură
3
Preîncălziți grătarul la 400 până la 450 de căldură (mare). Friptură la grătar, acoperită cu capac la grătar, 9 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlotul regizorului. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.