Friptură de coroană cu umplutură de prune-mere

Friptură de coroană cu umplutură de prune-mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați friptura de coroană cu umplutură de prune-mere. Această rețetă face 14 porții cu 177 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. Un amestec de suc de mere, coajă de lămâie, prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Crown friptură de porc cu umplutură de mere, Friptură de porc coroană cu umplutură de mere-afine, și Crown friptură de porc cu umplutură de mere-afine.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura, Coasta se termină, într-o tigaie mare de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Combinați făina, sarea și piperul; frecați peste friptură. Acoperiți capetele coastei cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, puneți prunele într-un castron mare. Se acoperă cu apă clocotită; se lasă să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Scurgere. Se amestecă cuburile de pâine, mărul, stafidele, sucul de mere, untul, zahărul brun, coaja de lămâie, ardeiul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6
Îndepărtați cu grijă umplutura în centrul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
7
Coaceți cu 45 până la 74 de minute mai mult sau până când un termometru citește 145 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Transferați într-un platou de servire cald.
9
Îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Lăsați friptura să stea 10-15 minute.
11
Tăiați între coaste pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții14
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista