Friptură de coroană cu umplutură de prune-mere

Friptură de coroană cu umplutură de prune-mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați friptura de coroană cu umplutură de prune-mere. Această rețetă face 14 porții cu 177 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. Un amestec de suc de mere, coajă de lămâie, prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Crown friptură de porc cu umplutură de mere, Friptură de porc coroană cu umplutură de mere-afine, și Crown friptură de porc cu umplutură de mere-afine.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura, Coasta se termină, într-o tigaie mare de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Combinați făina, sarea și piperul; frecați peste friptură. Acoperiți capetele coastei cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
4
Între timp, puneți prunele într-un castron mare. Se acoperă cu apă clocotită; se lasă să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Scurgere. Se amestecă cuburile de pâine, mărul, stafidele, sucul de mere, untul, zahărul brun, coaja de lămâie, ardeiul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6
Îndepărtați cu grijă umplutura în centrul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
7
Coaceți cu 45 până la 74 de minute mai mult sau până când un termometru citește 145 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
8
Transferați într-un platou de servire cald.
9
Îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
10
Lăsați friptura să stea 10-15 minute.
11
Tăiați între coaste pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții14
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista