Friptură cu șalotă și cartofi Lyonnaise
Friptura cu ceapă eșalotă și cartofi Lyonnaise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 565 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $4.4 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, fripturi de mușchi, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi Lyonnaise, Cartofi Lyonnaise, și Lyonnaise de cartofi noi.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă foarte mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până când sclipesc.
Adăugați cartofii într-un strat ușor suprapus și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până devin aurii și aproape fierți, aproximativ 8 minute.
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând ocazional, până se înmoaie, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Adăugați 1/2 lingură de oțet și aruncați ușor pentru a combina. Acoperiți ușor și păstrați-vă cald.
Între timp, într-o altă tigaie mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire. Condimentați fripturile cu sare și piper și gătiți-le la foc moderat, întorcându-le ocazional, până se rumenesc și cruste, 8 până la 10 minute pentru mediu rar.
Transferați fripturile într-un platou de servire și păstrați-le la cald.
Adăugați 1 lingură de unt și șalotă în tigaie și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați restul de 1 1/2 linguri de oțet și gătiți până se evaporă, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați vinul și gătiți până se reduce cu două treimi, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se învârte în restul de 1 lingură de unt.
Adăugați pătrunjelul și orice sucuri de carne acumulate, condimentați sosul cu sare și piper și lingură peste carne.
Serviți fripturile simultan cu cartofii.