Friptură cu șalotă și cartofi Lyonnaise

Friptură cu șalotă și cartofi Lyonnaise
Friptura cu ceapă eșalotă și cartofi Lyonnaise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 565 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $4.4 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, fripturi de mușchi, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi Lyonnaise, Cartofi Lyonnaise, și Lyonnaise de cartofi noi.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie antiaderentă foarte mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați cartofii într-un strat ușor suprapus și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până devin aurii și aproape fierți, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând ocazional, până se înmoaie, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați 1/2 lingură de oțet și aruncați ușor pentru a combina. Acoperiți ușor și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Între timp, într-o altă tigaie mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire. Condimentați fripturile cu sare și piper și gătiți-le la foc moderat, întorcându-le ocazional, până se rumenesc și cruste, 8 până la 10 minute pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați fripturile într-un platou de servire și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Adăugați 1 lingură de unt și șalotă în tigaie și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați restul de 1 1/2 linguri de oțet și gătiți până se evaporă, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9
Adăugați vinul și gătiți până se reduce cu două treimi, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Se ia de pe foc și se învârte în restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
11
Adăugați pătrunjelul și orice sucuri de carne acumulate, condimentați sosul cu sare și piper și lingură peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
12
Serviți fripturile simultan cu cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista