Frigarui de sunca si branza cu Maille crocant cornichon-uri Euro
Frigarui de sunca si branza cu cornichoni crocanti Maille fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 104 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii cherry, cornichons, șuncă de țară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare felie de șuncă în 3 și rotiți fiecare bucată pe ea însăși pentru a forma un mic pătrat.
Glisați un cornichon de Maille și apoi un cub de șuncă, apoi un cub de brânză, apoi o roșie pe o frigăruie. Repetați de 3 ori pentru a umple frigăruia.
Repetați pentru fiecare frigăruie.