Frigărui de creveți la grătar cu ierburi proaspete

Grătarele de creveți la grătar cu ierburi proaspete ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 269 calorii. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, ulei vegetal, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frigărui de creveți la grătar cu ierburi proaspete, Friptură la grătar cu ierburi proaspete de grădină, și Filet de vită la grătar cu ierburi proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați frunzele de crenguțe de rozmarin, lăsând 1 inch de frunze deasupra; pus deoparte. Măsurați 1 lingură de frunze de rozmarin; se toaca. Într-un castron mic, amestecați frunzele de rozmarin tocate și ingredientele de marinată rămase.
Înfășurați frunza de busuioc în jurul fiecărui creveți. Pentru fiecare kabob, creveți de fir, jumătate de squash, roșii și cățel de usturoi alternativ pe tulpina de crenguță de rozmarin, lăsând spațiu de 1/4 inch între fiecare bucată. (Începeți filetarea la capătul tulpinii, trăgând până la frunze în partea de sus.)
În vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), așezați kabobs.
Se toarnă marinada peste kabobs. Acoperiți și refrigerați 20 de minute.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Scoateți kabobs din marinadă; rezervați marinada.
Așezați kabobs pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu aproximativ 12 minute, intorcand si periand cu marinata de 2 sau 3 ori, pana cand crevetii sunt roz. Aruncați orice marinată rămasă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.