Focaccia cu ceapă caramelizată, pere și brânză albastră

Rețeta Focaccia cu ceapă caramelizată, pere și brânză albastră ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 2 ore și 30 de minute. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 101 calorii. Această rețetă servește 25. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați miere, sare kosher, pere bosc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca o pâine ieftină. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Focaccia cu ceapă caramelizată, pere și brânză albastră, Pere, brânză albastră și pizza în stil Bacon Focaccia, și Supă caramelizată de pere și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați apa, drojdia și mierea și lăsați să stea 5 minute. Se amestecă 1 cană de făină și 1/4 cană de ulei; se lasă să stea 5 minute. Se amestecă făina rămasă și sarea și se frământă până se omogenizează.
Se transferă într-un bol cu ulei, se acoperă cu plastic și se lasă să stea 1 oră.
Între timp, într-o tigaie, încălziți 1 lingură de ulei.
Adăugați ceapa, acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, timp de 10 minute.
Adăugați zahărul, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 45
Ungeți o foaie de copt cu margini de 9 pe 13 inci.
Transferați aluatul pe foaie și apăsați-l în jos pentru a se potrivi. Gropiți aluatul peste tot cu degetele și stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline.
Lăsați aluatul să crească până se umflă, aproximativ 20 de minute.
Împrăștiați ceapa peste aluat. Aranjați perele peste ceapă și presărați cu brânza albastră.
Stropiți restul de 2 linguri de ulei peste focaccia și coaceți timp de 20 de minute, până devin aurii.
Transferați într-un suport pentru a se răci.