Foarfeca degetele tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 376 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 66 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr pudră, ladyfingers și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Degete de tort de pește, Doamna Degete, și Degete Înfricoșătoare.
Instrucțiuni
1
Căptușiți partea inferioară și părțile laterale ale unei tigaie rotunde cu arc de 9", cu degete despicate, tăind fundul pentru a face degetele să stea. Pune deoparte. Într-un cazan dublu la foc mediu, gătiți și amestecați ciocolata, zahărul și apa până când ciocolata este topită și netedă. Într-un castron separat, bateți gălbenușurile de ou și adăugați treptat la amestecul de ciocolată, amestecând constant până se omogenizează; rece. Se amestecă untul, zahărul pudră și vanilia; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
8 Lingurite Lichior RumChata
Ciocolata
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Unt
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cazan Dublu
Bol
2
Adăugați amestecul de ciocolată; se amestecă bine și se lasă deoparte. Cu un mixer electric la viteză mare, bateți albușurile până se formează vârfuri rigide; pliați în amestec de ciocolată. Se amestecă amestecul în tigaie căptușită. Aranjați orice degete rămase deasupra. Se acoperă cu frișcă și se presară. Dați la frigider până când este gata de servit. Pentru a servi, scoateți inelul exterior al tăvii cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
8 Lingurite Lichior RumChata
Albușuri De Ou
Ciocolata
Stropește
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Așezați tortul pe suportul pentru tort. Folosiți un punct mic de frișcă pentru a adăuga o migdale feliate la fiecare dintre degete pentru a semăna cu unghiile.