Flan de mere Caramel cu Pepitas prăjite

Flan de mere Caramel cu Pepitas prăjite
Flan de mere Caramel cu Pepitas prăjite ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă $1.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 397 calorii. 60 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați unt, scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pepitas Prăjite Picante, Hummus de nucă prăjită cu Pepitas prăjite, și Salsa de Mango și ardei dulce cu Pepitas prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru mere: coaja, miezul și sfertul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2
Tăiați fiecare sfert transversal în felii groase de 1/4 inch.
3
Combinați merele, zahărul, untul, smântâna, bățul de scorțișoară și fasolea de vanilie într-o tigaie mare și puneți-le la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand usor si des, pana cand zaharul se caramelizeaza si merele sunt fierte bine, dar inca isi pastreaza forma. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Pentru Flan: setați o placă de plăcintă de 9 inci sau 10 până la 15 căni mici pe o suprafață plană.
5
Puneți 1 cană de zahăr într-o cratiță medie și adăugați sare și apă. Se pune la foc mediu-mare și se lasă să gătească până se caramelizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se ia de pe foc și se învârte ușor până când caramelul atinge o culoare chihlimbar, undeva între miere și sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
7
Se toarnă caramelul în vasul(vasele) de copt doar pentru a acoperi fundul. În timp ce caramelul este încă moale, aranjați cu grijă feliile de mere uniform deasupra acestuia și apăsați ușor în jos pentru a le lipi în loc, apoi acoperiți cu orice caramel rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 325 F. Puneți tigaia pregătită într-o tigaie dreptunghiulară mare, cuptor olandez sau alt vas mai mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Combinați laptele, smântâna, zahărul și condimentele într-o cratiță medie și încălziți la mediu, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Așezați ouăle într-un bol de amestecare mediu și bateți pentru a se amesteca. Odată ce lichidul este fierbinte și zahărul este dizolvat, se toarnă treptat în ouă, amestecând constant. Treceți imediat printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un ulcior sau alt recipient din care puteți turna confortabil. Deschideți cuptorul și setați tava mare de copt care ține vasul(vasele) mai mic(e) în centrul raftului, apoi turnați cu grijă apă fierbinte aproximativ la jumătatea părților laterale ale vasului (vaselor) de flan. Acoperiți bine cu folie de aluminiu și introduceți câteva găuri mari în folie. Dacă coaceți flancuri individuale mai mici, verificați și rotiți după 10 minute, apoi continuați să rotiți la fiecare 5 minute. Dacă coaceți un flan mare, verificați și rotiți după 30 de minute, apoi continuați să rotiți la fiecare 10 minute, reducând timpul la fiecare 5 minute odată ce flanul începe să se fixeze în jurul marginilor. Flan se face atunci când marginile sunt setate, dar centrul este încă destul de jiggly, dar nu lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Scoateți din cuptor și îndepărtați imediat(și cu atenție) flanele din apa fierbinte pentru a se răci pe raft. Odată răcit la temperatura camerei, înfășurați ușor cu plastic și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Așezați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți—l la 325 buc.F. Răspândiți uniform pepitas pe o foaie de copt și prăjiți-le timp de aproximativ 5 minute-le veți auzi popping în cuptor și vor continua să facă acest lucru odată îndepărtate. În timp ce este încă fierbinte, aruncați cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Servi: dacă ați făcut un flan mare, obțineți un platou de servire sau o farfurie mare cu un diametru mai mare decât tigaia pe care ați folosit-o. Dacă ați făcut flanuri individuale, obțineți cât mai multe farfurii pe care le veți servi. Rulați un cuțit de tăiat în jurul marginii vasului de copt, asigurându-vă că răzuiți de-a lungul vasului, astfel încât marginea flanului să nu fie zimțată. Inversați platoul sau farfuria peste flan și răsturnați rapid, dar cu atenție, totul, astfel încât flanul să se sprijine cu susul în jos pe platou sau farfurie. Pentru un flan mare, îl puteți ajuta să se scuture ținând atât tigaia, cât și platoul și dându-i câteva shake-uri ferme; pentru cupele de aluminiu puteți introduce o mică fantă în partea de sus pentru a o elibera. Îți dai seama că iese când caramelul țâșnește în jurul flanului. Ridicați tigaia sau ceașca drept în sus. Dacă vreun măr se lipește de tigaie, folosiți un cuțit pentru a-l scoate ușor și înlocuiți-l pe flan(e).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Ornează fiecare felie sau flan individual cu pepitas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista