Fistic Blancmanges

Fistic Blancmanges
Fistic Blancmanges ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 380 calorii. Un amestec de extract de migdale, fistic, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Satsuma Fistic Dacquoise & Satsuma Fistic Buttercream, Macaroane Cu Fistic, și Fistic Eclairs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 350 de forme de ulei F. F. și linia de jos a fiecăruia cu un oval de hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
2
Întindeți fisticul pe o foaie de copt și prăjiți până când nucile sunt parfumate, dar nu colorate, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se transferă într-un castron și se răcește complet. Frecați și aruncați orice piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Amestecați nucile cu lapte într-un blender sau robot de bucătărie 2 minute. Clătiți prosopul de bucătărie sub apă rece și stoarceți cât mai multă apă posibil. Tapetați o sită mare cu prosop, apoi puneți sita peste un castron sau o măsură mare de sticlă și turnați amestecul de fistic în prosop. Înfășurați prosopul în sus și în jurul amestecului și, lucrând peste sită, stoarceți laptele de fistic (aproximativ 1 cană) din prosop în castron, aruncând fisticul măcinat. Se amestecă extractul de migdale și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Nuci De FisticNuci De Fistic
ApăApă
LapteLapte
NuciNuci
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
5
Presărați gelatina peste apă rece într-un castron foarte mic sau o cană și lăsați să stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Încălziți laptele de fistic și zahărul într-o cratiță mică la foc moderat, amestecând, până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se adaugă amestecul de gelatină și se gătește, amestecând, până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
8
Se transferă într-un castron metalic așezat într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și se răcește, amestecând constant, doar până când amestecul are consistența albușului de ou crud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Scoateți vasul din apa cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Bateți smântâna într-un alt castron cu un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide, apoi bateți o pătrime de smântână în amestec de fistic pentru a ușura. Îndoiți crema rămasă ușor, dar bine și amestecați lingura în forme. Răciți blancmanges, acoperite cu folie de plastic, până când sunt setate, cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
BolBol
11
Lucrând cu 1 blancmange la un moment dat, rulați vârful unui cuțit subțire între fiecare cremă și matriță metalică. Înclinați matrița lateral și atingeți partea matriței pe o suprafață de lucru, rotind-o, pentru a rupe uniform sigiliul și a slăbi crema. Păstrând mucegaiul înclinat, inversați o farfurie de desert peste matriță, apoi inversați blancmange pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
1
* Blancmanges (în forme) pot fi răcite până la 2 zile. • Dacă aveți timp scurt, nu este necesar să transformați blancmanges pe farfurii — acestea pot fi consumate din forme.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista