Final Dublu Cookie-Uri De Ciocolată

Final Dublu Cookie-Uri De Ciocolată
Cookie-urile Ultimate Double Chocolate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 42 de porții cu 156 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 193 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr brun, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Final Dublu Cookie-Uri De Ciocolată, Final Dublu Cookie-Uri De Ciocolată, și Final Dublu Negrese Ciocolata.

Instrucțiuni

1
Topiți ciocolata la un cazan dublu sau la cuptorul cu microunde, amestecând ocazional până se omogenizează. Cernem împreună făina, cacao, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
CiocolataCiocolata
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Într-un castron mediu, smântână unt cu zahăr alb și zahăr brun până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați cristalele de cafea și vanilia până se omogenizează bine. Se amestecă ciocolata topită. Folosind o lingură de lemn, amestecați ingredientele uscate până când totul se reunește. Acoperiți și lăsați să stea 35 de minute, astfel încât ciocolata să se poată configura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
UntUnt
CafeaCafea
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BolBol
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați două foi de biscuiți cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Rulați aluatul în bile de mărimea nucului sau aruncați cu linguri rotunjite pe foile de prăjituri pregătite, lăsând 2 inci între fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
NuciNuci
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Cookie-urile vor fi setate, dar centrele vor fi în continuare foarte moi din cauza ciocolatei. Lăsați prăjiturile să se răcească pe foile de copt timp de 10 minute înainte de a le transfera pe rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții42
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista