Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fileuri de Halibut la grătar cu roșii și mărar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 381 calorii. Pentru $10.01 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de roșii cherry, mărar, file de halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Fileuri de Halibut fierte în nucă de cocos și Lemongrass cu vinete afumate și Chutney de ghimbir de roșii, Halibut cu roșii, portocale și mărar, și File de somon la grătar cu lămâie cu sos de mărar pentru rețete similare.
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.