Filet De Porc La Grătar

Filet De Porc La Grătar
Filetul de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 477 calorii, 43G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 2,87 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 70 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 57 de minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Filet de porc la grătar cu Salsa de Avocado-piersică și guacamole Tomatillo la grătar, Filet de porc umplut peste Kale la grătar stropit cu whisky de piersici la grătar Beurre Blanc, și Filet de porc la grătar din Caraibe cu Salsa de ananas la grătar.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele pentru marinată în ceașcă de măsurare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
2
Așezați filetul de porc într-o pungă de plastic, sigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
3
Se toarnă marinada peste filet și se sigilează punga. Marinati peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
4
Preîncălziți un grătar în aer liber sau preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CuptorCuptor
5
Scoateți filetul de porc din marinată și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
MarinadaMarinada
6
Ungeți uleiul de măsline pe grătar și peste carne pentru un plus de aromă. Rezervă marinada. Gratiți filetul până la fiert, aproximativ 30 de minute până la 40 de minute la foc mediu. Sau prăjiți la cuptor timp de 35 până la 45 de minute. Lăsați carnea să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a o tăia în bucăți de servire de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MarinadaMarinada
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CuptorCuptor
7
În timp ce carnea se gătește la grătar, aduceți marinada rezervată la fierbere într-o cratiță mică, apoi coborâți focul și fierbeți ușor până se reduce la aproximativ 2 linguri. Se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Stropiți o cantitate mică de marinată peste fiecare bucată de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Colecția de diamante Francis Ford Coppola Monterey Pinot Noir cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Colecția De Diamante Francis Ford Coppola Monterey Pinot Noir
Colecția De Diamante Francis Ford Coppola Monterey Pinot Noir
Eticheta argintie Pinot Noir are o culoare rubinie strălucitoare și dezvăluie un parfum atrăgător de prune roșii, flori și condimente dulci. Aromele abundente de cireș negru, coacăz întunecat și căpșuni completează Palatul de pluș, în timp ce notele de lemn de santal continuă în finisajul moale și elegant.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 57 m.
Porții2
Scor De Sănătate28
Revista