Fileurile de pește mediteraneene sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 30 de porții. O porție conține 31 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, conserve de roșii, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați File De Pește Mediteranean, Fileuri De Pește, și Fileuri De Pește Din Plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 191°.acoperiți vasul de copt fără spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați peștele într-un singur strat în vasul de copt. Sare ușor și piperează peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți 12 minute. Dacă peștele are o grosime de peste 1 inch, creșteți timpul de gătit la 15 minute.Între timp, încălziți uleiul în cratiță medie pe căldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati 5 minute sau pana se inmoaie.
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Scoateți peștele din cuptor. Puneți sosul peste pește. Reveniți la cuptor; coaceți cu 5 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.