Fettuccine cu sfeclă rasă și brânză
Fettuccine cu sfeclă rasă și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,39 USD pe porție. Un amestec de semințe de mac, sare și piper, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma semințele de Mac, puteți urma acest fel principal cu Adânc gât ușor BlackBerry Cizmar ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă Rasă, Morcovi și sfeclă rasă, și Pui, Sfeclă Rasă Și Verdeață De Sfeclă Cu Unt De Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare și grea, prăjiți semințele de mac la foc mare, amestecând, până când miros ușor de nucă, aproximativ 2 minute.
Transferați într-un castron mic.
Adăugați 5 linguri de unt în cratiță și gătiți la foc moderat până începe să se rumenească, aproximativ 5 minute. Se amestecă sfecla și se condimentează cu sare și piper. Reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți până când sfecla este fragedă, aproximativ 10 minute.
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți fettuccina până la al dente.
Scurgeți și transferați într-un vas mare de servire încălzit. Aruncați fettuccina cu restul de 1 lingură de unt și brânza rasă; condimentează pastele cu sare și piper. Se amestecă sfecla și se presară pastele cu semințele de mac prăjite.
Adăugați oțetul balsamic în fettuccine, garnisiți cu arpagic, condimentați din nou cu sare și piper și serviți.