Fettuccine cu sfeclă rasă și brânză

Fettuccine cu sfeclă rasă și brânză
Fettuccine cu sfeclă rasă și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,39 USD pe porție. Un amestec de semințe de mac, sare și piper, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma semințele de Mac, puteți urma acest fel principal cu Adânc gât ușor BlackBerry Cizmar ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă Rasă, Morcovi și sfeclă rasă, și Pui, Sfeclă Rasă Și Verdeață De Sfeclă Cu Unt De Portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare și grea, prăjiți semințele de mac la foc mare, amestecând, până când miros ușor de nucă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați 5 linguri de unt în cratiță și gătiți la foc moderat până începe să se rumenească, aproximativ 5 minute. Se amestecă sfecla și se condimentează cu sare și piper. Reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți până când sfecla este fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți fettuccina până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Scurgeți și transferați într-un vas mare de servire încălzit. Aruncați fettuccina cu restul de 1 lingură de unt și brânza rasă; condimentează pastele cu sare și piper. Se amestecă sfecla și se presară pastele cu semințele de mac prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
FettuccinăFettuccină
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați oțetul balsamic în fettuccine, garnisiți cu arpagic, condimentați din nou cu sare și piper și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
FettuccinăFettuccină
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista