Fettuccine cu legume de primăvară prăjite și șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine cu legume de primăvară prăjite și șuncă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 688 calorii. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, mărar, fettuccine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Legume De Primăvară Prăjite, Legume De Primăvară Prăjite Cu Ierburi, și Legume Rădăcinoase De Primăvară Prăjite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o tigaie mare, combinați sparanghelul, prazul, ceapa verde, uleiul de măsline și jumătate din sucul de lămâie; condimentează cu sare și piper. Prăjiți legumele, aruncând o dată sau de două ori, timp de 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Într-o cratiță mică, combinați smântâna și mărarul; condimentează cu sare și piper. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc, se acoperă și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Gatiti pastele intr-o oala cu apa clocotita cu sare pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Se scurge bine, rezervând 1 cană de apă de gătit. Întoarceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați legumele, șunca, smântâna și restul de 1 1/2 linguri de suc de lămâie și aruncați la foc mic; adăugați o parte din apa de gătit dacă pastele par uscate. Se condimentează cu sare și piper, se transferă într-un platou și se servește. Treceți parmezanul separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)