Fasole verde dulce-acrișoară
Prepararea rețetei de fasole verde dulce-acrișoară durează aproximativ 27 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 34 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă produce 6 porții cu 87 de calorii , 2 g de proteine și 4 g de grăsimi fiecare. Mergeți la magazin și cumpărați oțet de mere, 2 conserve (15 oz) de fasole verde, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este oferită de Allrecipes. Câteva persoane au apreciat foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Cu un scor mediu de 0% , acest fel de mâncare este foarte prost (dar totuși poate fi reparat). Fasole verde cu nuci prăjite și merișoare dulci , Prăjitură dulce Easter Nest cu smântână, glazură regală și fistic și Dip-ul de vinete dulce-acrișor de la La Nonna sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie medie la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până se rumenește bine.
Adăugați ceapa și gătiți până devine translucidă. Încorporați făina și gătiți încă 2 minute.
Turnați oțet și 3/4 cană din lichidul de fasole verde pus deoparte în tigaie.
Adăugați zahărul, sarea și piperul și amestecați bine. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minimum și adăugați fasolea verde. Continuați să gătiți la foc mic până când fasolea este fierbinte.