Fasole Verde Amandine

Fasole Verde Amandine
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Fasole verde Amandine ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 142 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, piper, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Amandine, Fasole Verde Amandine, și Tilapia cu fasole verde Amandine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți margarina într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați fasole, și saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
3
Adăugați bulion, piper și sare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
BulionBulion
SareSare
4
Combinați amidonul de porumb și apa; se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SucSuc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați migdale chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista