Fasole neagră rapidă și ușoară și orez

Fasole neagră rapidă și ușoară și orez
Fasole neagră rapid și ușor și orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 233 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, fasole, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fasole neagră rapidă cu orez, Fasole neagră condimentată rapid și ușor, și Fasole neagră cubaneză și orez (rapid) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in ulei incins pana se inmoaie, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Amestecați apa, fasolea neagră, chimenul și cubul de bulion de vită în amestecul de ceapă și usturoi; aduceți la fierbere, adăugați orez, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și umezeala este absorbită, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Linte Uscată2 Căni De Linte Uscată
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3
Amestecați ușor condimentul creol și cilantro în fasole și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista