Slow Cooker fasole coapte ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 18 porții cu 342 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 4 ore și 15 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Dacă aveți la îndemână ceapă, carne de porc sărată, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este destul de bun. Încearcă Fasole La Cuptor Cu Aragaz Lent, Fasole La Cuptor Cu Aragaz Lent, și Fasole La Cuptor Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sortează fasolea și clătește cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Puneți fasolea într-un cuptor olandez sau într-un fierbător de supă; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Aduceți la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 până la 4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
4
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichid. Reveniți la cuptorul olandez; adăugați 4 qts. apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când fasolea este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Scurgeți și rezervați lichidul.
6
Combinați fasolea cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
7
Transfer la două ungreased 2-1 / 2-qt. vase de copt sau vase de fasole.
8
Adăugați 1-1 / 2 căni de lichid de gătit rezervat în fiecare caserolă; se amestecă pentru a se combina.
9
Se acoperă și se coace la 325 CP timp de 3 până la 3-1/2 ore sau până când fasolea este cât se dorește de groasă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
10
Adăugați mai mult lichid de gătit rezervat, dacă este necesar.