Fasole La Cuptor

Fasole La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea coaptă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 54 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sare și piper, zahăr brun ferm, oțet de cidru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cele mai bune fasole BBQ coapte și 5 fasole mai coapte pentru a iubi, Fasole Mai Bine Coapte, și Fasole la cuptor cu șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți o oală cu fund greu (cu capac) la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați slănina și gătiți, amestecând des, până când grăsimea se face și slănina începe să se rumenească, aproximativ 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
4
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă ketchup-ul, piureul de roșii, zahărul brun, oțetul, Worcestershire, sarea, piperul și cayenne și se amestecă bine. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă fasolea până se acoperă bine, se acoperă și se coace la cuptor timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți capacul și continuați să coaceți până când sosul se îngroașă și fasolea începe să se rumenească, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească cu cel puțin 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista