Fasole afumată cu busuioc și slănină
Fasolea afumată cu busuioc și slănină ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 2 porții cu 956 calorii, 54g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână sos tabasco, ceapă, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Pui învelit cu slănină cu fasole Lima de busuioc, Panini de pui afumat cu maioneză de busuioc, și Fasole Franțuzească / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie în timp ce tocați rapid ceapa în bucăți destul de mici.
Adăugați ceapa în tigaie, amestecați-o bine cu o lingură de lemn, apoi lăsați-o să gătească la foc mare timp de aproximativ 5 minute, amestecând ocazional.
Între timp, tăiați slănina pe jumătate pe lungime cu foarfeca și fie gătiți-le între 2 foi de hârtie de bucătărie la cuptorul cu microunde timp de 2-3 minute la mare sau într-o tigaie în mod obișnuit până când grăsimea este aurie și crocantă.
Deschideți și scurgeți fasolea, apoi tocați aproximativ roșiile și adăugați-le pe amândouă în tigaie. Se amestecă bine și se fierbe încă câteva minute până când roșiile s-au înmuiat. Tăiați busuiocul și adăugați în tigaie cu sare și o măcinare generoasă de piper negru pentru căldură suplimentară puteți adăuga câteva picături de sos Tabasco. Lingurați pe farfurii și acoperiți fiecare cu slănină.
Se servește cu pâine ușor prăjită pe lateral.