Escarola cu pesmet de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4 și costă 1,87 USD pe porție. O porție conține 372 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Un amestec de câteva grătare nucșoară, unt, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 83%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Escarole cu usturoi și pesmet, Sparanghel prăjit cu pesmet de lămâie parmezan, și Pește la cuptor cu migdale, lămâie și pesmet.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline și untul într-o tigaie la foc mediu, când untul se topește adăugați pesmet, ceapă și coajă de lămâie. Prăjiți firimiturile de pâine până devin aurii, transferați într-un castron și readuceți tigaia la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Coaja De Lămâie
Ulei De Măsline
Unt
Ceapă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
2
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și apoi adăugați escarola. Întoarceți escarola în ulei pentru a se ofili, apoi condimentați cu sare, piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Escarola
Nucșoară
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați bulionul și mierea și fierbeți la foc mic 2 până la 3 minute pentru a înmuia puțin verdeața. Strângeți sucul de 1/2 lămâie peste verdeață, acoperiți cu amestecul de pesmet și serviți.