Enchiladas de pui și fasole

Enchiladas de pui și fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați enchiladas de pui și fasole. Această rețetă face 4 porții cu 558 calorii, 26g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână tortilla de făină, ceapă, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 54 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Enchiladas de pui și fasole, Enchiladas de pui și fasole, și Enchiladas de fasole de pui și negru.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Încălziți uleiul într-o tigaie și gătiți ceapa și usturoiul timp de 5 minute. Se amestecă condimentul fajita și se gătește încă 1 minut înainte de a adăuga fasolea, puiul mărunțit și porumbul dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente FajitaCondimente Fajita
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Împărțiți amestecul între tortilla, presărați peste jumătate de brânză, apoi rulați și puneți-l într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Presărați peste brânza rămasă, apoi coaceți timp de 20-25 de minute până devin aurii și clocotesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista