Enchiladas de pui și fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați enchiladas de pui și fasole. Această rețetă face 4 porții cu 558 calorii, 26g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână tortilla de făină, ceapă, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 54 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Enchiladas de pui și fasole, Enchiladas de pui și fasole, și Enchiladas de fasole de pui și negru.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Încălziți uleiul într-o tigaie și gătiți ceapa și usturoiul timp de 5 minute. Se amestecă condimentul fajita și se gătește încă 1 minut înainte de a adăuga fasolea, puiul mărunțit și porumbul dulce.
Împărțiți amestecul între tortilla, presărați peste jumătate de brânză, apoi rulați și puneți-l într-un vas de copt.
Presărați peste brânza rămasă, apoi coaceți timp de 20-25 de minute până devin aurii și clocotesc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Enchilada poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir]()
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub un singur dop. Prezența sa se simte imediat sub forma unei arome parfumate și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe gust, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de mărăcini și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o strălucire subiacentă, este un Pinot Noir plin, echilibrat și meritat deschis. Remarcabilul vintage 2018 celebrează echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu grijă toate cele de mai sus.