Empanaditas con Papas y Chorizo (mici Empanadas cu cartofi și Chorizo)

Empanaditas con Papas y Chorizo (mici Empanadas cu cartofi și Chorizo)
Empanaditas con Papas y Chorizo (mici Empanadas cu cartofi și Chorizo) necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 141 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, unt, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 20%. Rețete similare includ Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-cartofi prăjiți cu ceapă perlată și usturoi întreg, Papas Con Chorizo, și Chorizo y Papas mic dejun Burritos.

Instrucțiuni

1
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați făina, zahărul, praful de copt și 1/4 linguriță de sare într-un robot de bucătărie; puls de 2 ori sau până la combinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați unt; puls de 4 ori sau până când amestecul seamănă cu făină grosieră. Cu procesorul pornit, adăugați încet 1/2 cană apă cu gheață și oțet prin jgheabul alimentar, procesând doar până la combinare (nu formați o bilă). Apăsați ușor amestecul în 2 (5-inch) cercuri pe folie de plastic; capac. Se răcește timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OțetOțet
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Îndepărtați chorizo din carcase. Gătiti chorizo într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Puneți cartoful într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 8 minute sau până se înmoaie; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Așezați într-un castron mare; mash cu un masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
BolBol
7
Adăugați chorizo, boia de ardei și restul de 1/4 linguriță de sare; amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
SareSare
8
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți aluatul din frigider și înjumătățiți fiecare disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Așezați 1 porție de aluat între 2 foi de hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
11
Rulați într-o grosime de 1/4 inci; tăiați 2 cercuri (3 inci) cu un tăietor de biscuiți. Repetați procedura cu porțiunile de aluat rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
RolaRola
12
Combinați excesul de aluat, rotiți până la grosimea de 1/4 inci și tăiați 4 cercuri (3 inci) cu un tăietor de biscuiți. Lucrând cu 1 cerc la un moment dat (acoperiți cercurile rămase cu un prosop umed pentru a preveni uscarea), lingurați 1 lingură amestec de cartofi în centrul fiecărui cerc; pliați aluatul peste umplutură. Apăsați marginile împreună cu o furculiță pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
CartofiCartofi
AluatAluat
RolaRola
13
Așezați empanadita pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit. Repetați cu cercurile de aluat rămase și amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CartofiCartofi
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
14
Combinați restul de 1 lingură de apă și albusul de ou. Periați ușor vârfurile de empanaditas cu amestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
OuăOuă
15
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista