Dovlecei la grătar cu mentă și Oregano
Dovleceii la grătar cu mentă și Oregano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 65 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de măsline, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare includ Zucchini de lămâie-mentă la grătar, Dovlecei La Grătar Cu Mentă Și Chili Roșu, și Frigarui De Vita La Gratar Cu Dovlecei Si Menta.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Adăugați 3 linguri de mentă și 3 linguri de oregano.
Adăugați felii de dovlecei, aruncând ușor pentru a acoperi.
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 15 minute, amestecând ocazional.
Scoateți dovlecelul din castron, rezervând marinada.
Așezați felii de dovlecei pe grătar; acoperiți și grătiți 3 minute pe fiecare parte sau doar până se înmoaie. Aranjați dovleceii pe un platou; stropiți cu marinată rezervată și presărați cu 1 lingură rămasă fiecare de mentă și oregano.
Se servește cald sau la temperatura camerei.