Dovleac Bouillabaisse

Dovleac Bouillabaisse
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bouillabaisse de dovleac. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu piele grasă, usturoi, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, Bouillabaisse, și Bouillabaisse.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați tulpinile, capetele rădăcinii și zonele învinețite din fenicul. Tăiați și rezervați blaturi verzi. Clătiți capetele; tăiați pe jumătate pe lungime, apoi feliați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
2
Încălziți uleiul într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare; adăugați fenicul, ceapa și usturoiul și amestecați des până se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați vin; gatiti pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
4
Adăugați bulion, suc de scoici, Pernod (dacă utilizați), dovleac, șofran, frunze de dafin, sare și piper; creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți doar până când dovleacul este fraged când este străpuns, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
Frunze De DafinFrunze De Dafin
DovleacDovleac
șofranșofran
PiperPiper
PernodPernod
BulionBulion
SareSare
5
Adăugați roșiile; aduceți la foc mic. Amestecați ușor peștele; fierbeți până când este opac în centru (tăiat pentru a testa), 4 până la 5 minute. Se amestecă pătrunjelul. Se toarnă în boluri și se acoperă cu 1 lingură de Rouille și blaturi de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
FeniculFenicul
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
6
Rouille: într-un castron, amestecați împreună 1/2 cană de maioneză, 1 lingură de pastă de roșii, 2 lingurițe de suc de lămâie, 1 cățel de usturoi tocat, 1/4 linguriță de cayenne și sare și piper după gust. Face aproximativ 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Pasta De TomatePasta De Tomate
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista